Канал 3Минималните температури ще са минус 2-3 градусаОблачността ще е

...
Канал 3Минималните температури ще са минус 2-3 градусаОблачността ще е
Коментари Харесай

Очакват се валежи, максималните температури достигат до 14°

Канал 3

Минималните температури ще са минус 2-3 градуса

Облачността ще е забележителна. От запад ще стартират превалявания, които денем ще обзет и централните региони от страната. На доста места дъждът ще е от дъжд, над към 1000 метра ще вали сняг, по-съществени ще са преваляванията в Югозападна България, предвиждат от Национален институт по метеорология и хидрология.

Минималните температури ще са минус 2-3 градуса, в Югоизточна България 5-8 градуса. Максималните температури ще са сред 3 и 8 градуса, в Източна България - сред 11 и 14 градуса. Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

По Черноморието облачността ще е по-често забележителна, само че превалявания не се чакат. Ще духа сдържан, краткотрайно до мощен южен вятър. Максималните температури ще са от 8 до 13 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е забележителна и в масивите от Западна и Централна България ще вали сняг, под 1000 метра - дъжд. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2 градуса, на 2000 метра - към минус 1 градус.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР