Канал 3Дневните температури отново бързо ще се повишат и максималните

...
Канал 3Дневните температури отново бързо ще се повишат и максималните
Коментари Харесай

Утре ще бъде предимно слънчево

Канал 3

Дневните температури още веднъж бързо ще се покачат и оптималните ще са сред 18° и 23°

През нощта към момента забележителна ще се задържи облачността над източните региони от страната и на обособени места там ще превали слаб дъжд, само че от запад облачността ще понижава. Това оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Ще продължи да духа до сдържан изток-югоизточен вятър. Минимални температури - сред 3° и 8°, в София - към 4°. Утре ще бъде най-вече слънчево, с повече облаци сутринта над източните, а след обяд - над планинските региони, само че съвсем без дъжд. Ще духа слаб източен вятър.

Дневните температури още веднъж бързо ще се покачат и оптималните ще са сред 18° и 23°, по-ниски ще останат те по Черноморието 13°-15°, в София - към 21°. Над Черноморието по-значителна облачност ще има към момента в утринните часове и на обособени места е допустимо да превали слаб дъжд, само че тя бързо ще намалее и денем ще бъде най-вече слънчево.

Ще духа до сдържан източен вятър. Максимални температури на въздуха: 13-15°. Температурата на морската вода е 11-12°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала. Над планините ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, основно в следобедните часове. Ще духа сдържан южен, по високите елементи на Рила и Пирин западен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 15°, на 2000 метра – към 7°.

Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна - по-високо от междинното за април. В четвъртък и петък ще доминира слънчево време, само че през втория ден ще има и по-значителни краткотрайни нараствания на облачността. На обособени места в планинските региони на Западна България са вероятни и краткотрайни валежи, само че основни превалявания не се чакат. Повишението на температурите ще продължи. В събота над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.

На доста места ще има краткотрайни, в обособени региони и интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Над Източна България през по-голямата част от деня ще доминира слънчево време.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР