Канал 3Атмосферното налягане бавно ще се понижава и към края

...
Канал 3Атмосферното налягане бавно ще се понижава и към края
Коментари Харесай

Живакът скача до 28 градуса в петък

Канал 3

Атмосферното налягане постепенно ще се намалява и към края на деня ще бъде малко по-ниско от междинното за април

През нощта ще бъде ясно и безшумно. Минимални температури сред 6° и 11°. Утре ще доминира слънчево време, след обяд над Западна и Централна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност. На места в планинските региони ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Повишението на температурите ще продължи и оптималните ще са сред 23° и 28°, по-ниски по Черноморието - 15° - 17°. Атмосферното налягане постепенно ще се намалява и към края на деня ще бъде малко по-ниско от междинното за април.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове тук-там с ниска облачност и понижена видимост. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 15° - 17°. Температурата на морската вода е 12° - 14°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала. 

Над планините доминира слънчево време, след обяд над масивите в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб югозападен, по билата до сдържан западен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 17°, на 2000 метра - към 10°.

В събота  към момента ще бъде с високи температури, само че в следобедните часове над западната половина от страната, а през нощта против неделя и на изток, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни, тук-там интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване на вятъра; вероятни са и градушки. Над Източна България през по-голямата част от деня ще доминира слънчево време.

В неделя  вятърът ще се обърне от северозапад и ще се усили. Ще има променлива облачност, без основни превалявания. Дневните температури едва ще се намалят.

В понеделник  вятърът още веднъж ще бъде южен; облачността ще е променлива, на обособени места с незначителни краткотрайни валежи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР