Канал 3 става информационната телевизия на България. Това оповестиха официално

...
Канал 3 става информационната телевизия на България. Това оповестиха официално
Коментари Харесай

Голяма промяна в Канал 3! Телевизията обяви новия си програмен профил, очакват ви много изненади!

Канал 3 става осведомителната телевизия на България. Това оповестиха публично от малкия екран, която от старта на тази седмица към този момент излъчва в новия си програмен профил. Той постанова три съществени детайла – вести на всеки час, непосредствено лъчение на най-важните събития в политическия и публичен живот на страната и публицистични излъчвания.

" Зрителите сами пожелаха тази смяна с доверието, което гласоподават на новините на Канал 3 в последните години. Анализът на зрителския интерес изрично ни сподели, че най-високите рейтинги на малкия екран, с изключение на по време на новинарските ни излъчвания, са и когато Канал 3 излъчва непосредствено значими или изключителни събития.

Всичко това още веднъж и още веднъж потвърждаваше, че феновете избират малкия екран ни главно, с цел да се осведомят и да споделят мнение на откритите ни телефонни линии. Така решението да станем осведомителната телевизия на България пристигна напълно естествено и аргументирано ", сподели шефът на Канал 3 Ива Стоянова.

Милена Янинска ще води новото токшоу " Социална мрежа ", което е по Канал 3 всеки делник от 15,30 ч.

В новата си стратегия Канал 3 залага на двучасов новинарски блок от петък до понеделник от 18:00 ч. и централна емисия " Новини " през уикенда в 19:00 ч.

В делничния ефир остават предаванията " Денят онлайн ", от 20:00 ч. и " Спорт в обектива " от 21:15 ч. На мястото на фамилното " Всеки следобяд " от 15:30 ч. започва новото токшоу " Социална мрежа ", а репортерското риалити на Димитър Патарински – " Патарински live " ще е с нов начален час - 17:15 ч.
Делничното предаване " Имате думата " се реалокира с обзорни издания в събота и неделя от 20:15 ч. В почивните дни акценти в програмата на Канал 3 и през новия сезон ще бъдат още " Офанзива " с Любо Огнянов в събота от 17:00 ч., " Беновска пита " в неделя в същия час и " Интервю " с Наделина Анева в неделя 22:15 ч.


Денят и мястото на срещата с " Офанзива с Любо Огнянов " не се трансформират - всяка събота от 17 часа по Канал 3
Популярният кулинар Иван Звездев ще остане лице на Канал 3, само че с нови документални рубрики, отдадени освен на българската кухня, само че и на родните традиции и обичаи.

С новата си стратегия Канал 3 прави уверени стъпки към налагането на осведомителния профил на малкия екран, който следва да се попълня с още излъчвания и документалистика.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР