Канал 3 разказва една история с криминален привкус и неочакван

...
Канал 3 разказва една история с криминален привкус и неочакван
Коментари Харесай

Четивото за това същество от Плевен не е за хора със слаби нерви ВИДЕО

Канал 3 споделя една история с престъпен привкус и непредвиден край. Става дума за грабеж в дома на Васил Василев - шеф на Плевенския драматично-куклен спектакъл "Иван Радоев ".

Крадецът взима бижута и фамилни полезности, полицията ползва безспорни доказателства, има и очевидец, само че съдът взема решение, че причинителят на обира е почтен.

Обирът се случва през юни предходната година, когато Васил Василев и членовете на фамилията му са на работа. Полицейските служби реагират бързо.

В рамките на седмица причинителят на закононарушението е открит. Той е арестуван, а Васил Василев получава назад част от откраднатите от вкъщи му движимости.

Въпреки предоставените доказателства, съдията по делото взема решение, че крадецът е почтен.

"Това създание знае къде пребивавам,знае по какъв начин наподобява жена ми и щерка ми, знае по какъв начин наподобява домът ми в Плевен.

Това създание съгласно неговите показания в досъдебното произвеждане е описало по какъв начин ме е следило по какъв начин се качвам със брачната половинка и детето ми в фамилния ни автомобил.

Това създание е признало в полицията, по какъв начин е разрушил вратата на жилището ни,как е влезнало вътре и е почнало да обръща и граби.

Това създание е описало с детайлности какви движимости е взело и по какъв начин ги е продало за следващата доза.

Това създание осъждано, с главно обучение, разведено, безработено и подвластно НЕВИННО съгласно индивида с маратонките Versace.

Това създание от през днешния ден може да влезе и в твоя дом да граби, убива и продава за следващата доза.

И след това някой ще отсъди, че на съществото би трябвало да му бъдат върнати: "Веществените доказателства 1 бр. секач, 1 – чифт маратонки и 1 бр. суичър с качулка "...

Да, тъй като това създание знае, че то не е жертва. То избира жертвите... ", споделя Васил.

След пост в обществените мрежи Васил научава, че индивидът, обрал дома му има 16 престъпни регистрации и 8 присъди.

Защо съдията по делото – Чавдар Попов е оправдал обвинения не знаем.

От Канал 3 са се свързали с Районния съд в Плевен, от където им съобщили, че съдията е в летен отпуск и не желае да беседва с медии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР