Канал 3 отбеляза рекорден рейтинг през вчерашния изключително натоварен с

...
Канал 3 отбеляза рекорден рейтинг през вчерашния изключително натоварен с
Коментари Харесай

Канал 3 с рекорден рейтинг - показа на живо...

Канал 3 означи рекорден рейтинг през вчерашния извънредно претрупан с значими събития ден. Информационната телевизия на България се подреди на пето място от всички стратегии в страната – незабавно след БТВ, Нова, Българска национална телевизия и филмовата Диема,

Канал 3 беше единствената телевизия, която през целия ден показваше онлайн, както акцията против компании на Васил Божков, по този начин и митинга на дребния и междинен бизнес. По време на живите предавания аудиторията на Канал 3 надминава 100 000.

На всеки час репортерите Ива Милорадова, Анна Ангелова и Пламен Петров предаваха от всички точки, където се организираха претърсвания и изземвания. Показахме ви онлайн гласуването по вота на съмнение, всички изявления на ръководещи и съпротива, съвещанието на Министерския съвет и изказването на основния прокурор.

А Десислава Пейчева наблюдава от мястото на събитието и непосредствено в ефир недоволството на хотелиерите и ресторантьорите и за техните претенции – от първо лице и без монтаж.







Преди дни малкия екран беше единствената, която направи своите фенове очевидци на размириците пред районното министерство – непосредствено от мястото на събитието. Това подреди малкия екран на едно от първите места в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР