Канал 3 е единствената национална телевизия, която ще излъчи на

...
Канал 3 е единствената национална телевизия, която ще излъчи на
Коментари Харесай

Sportal TV и Канал 3 ще излъчат на живо Футболист на годината

Канал 3 е единствената национална телевизия, която ще излъчи онлайн най-престижната гала в българския футбол " Футболист на годината ", оповестяват с публично писмо от малкия екран. За да може това блестящо събитие да доближи до феновете, Телевизията на народа благодари на уредниците, както и на най-големия състезателен уебсайт в България – sportal.bg, който провежда директното предаване и ще даде сигнал на Канал 3.
Домакин на събитието, което ще се организира в неделя (7 януари 2018 г.), проведено от ДАКС медия, БФС и Асоциацията на спортните публицисти, е Централният боен клуб.

57-то издание на тържествената гала е с начало 18:30 часа и на нея ще бъдат раздадени призове за най-хубав треньор, футболист (по категории) и номер 1 на България в женския футбол.

Освен обичайните призове, за втора поредна година Българската асоциация на спортните публицисти ще връчи специфичната премия „ Лъвско сърце – Трифон Иванов “. Една премия за геройство и темперамент, за храброст и героизъм, за цялостното отдаване в името на футбола.
Денят е неделя, 7 януари, 18:30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР