Канал 3 е четвърта телевизия в България в четвъртък, показват

...
Канал 3 е четвърта телевизия в България в четвъртък, показват
Коментари Харесай

GARB са категорични: Канал 3 е с рекорден рейтинг в деня на дебатите за продажбата на ЧЕЗ

Канал 3 е четвърта телевизия в България в четвъртък, демонстрират пийпълметричните данни на GARB. Телевизията на народа се подрежда директно след БТВ, Нова и Българска национална телевизия, като в следобедните часове доближава до 10 % от всички фенове.
Рекордният резултат от началото на 2018-ма година бе реализиран, откакто Телевизията на народа излъчваше директно всички събития, свързани с най-горещата тематика на деня - продажбата на ЧЕЗ.
От сутринта Канал 3 бе онлайн в Министерския съвет, където се състоя срещата сред Гинка Върбакова, премиера Бойко Борисов и министри. Преките излъчвания продължиха с бурните диспути в Народното събрание, а в следобедните часове и с директното лъчение на комисията в Народното събрание, като пикът е в 16 часа, когато чуването на купувачката на електроразпределителното сдружение е приковало пред екраните 140 000 души. Парламентарното запитване пък е било гледано от половин милион българи.
Канал 3 сподели онлайн и срещата на Бойко Борисов с Жан-Клод Юнкер и водачите на Западните Балкани в Бояна, а вечерта беше в Гърция, където министър председателят бе посетител на значим интернационален конгрес.
Важните тематики за България и Европа бяха коментирани и в публицистичното предаване " Денят онлайн " в 20,00 ч.
" Резултатите на Канал 3 са доказателство за високото публично доверие към малкия екран. Те са и следващото удостоверение, че във значимите за страната моменти, феновете знаят, че нашата медия ще им покаже всичко онлайн и без монтаж. Благодарим на нашата вярна публика, тъй като нейната оценка е най-важния отзив за нашата работа ", разяснява Ива Стоянова, шеф и програмен шеф на Канал 3.
" Водеща за програмата на Канал 3 е новината. И през вчерашния ден заложихме на това да работим в името на публичния интерес. Оценката на феновете не закъсня - те желаят да са осведомени, а Канал 3 е тяхната платформа ", сподели Миляна Велева, шеф " Новини и настоящи излъчвания в Канал 3.
И през празничните дни Телевизията на народа ще заложи на директни включвания. На Националния празник 3-ти март Канал 3 ще излъчи тържествата от връх Шипка. Екип на малкия екран ще бъде и във възрожденския град Копривщица, където в 11,30 ч. стартира тържествена възстановка.
Предаването " Офанзива с Любо Огнянов " от 17,00 ч. също е с патриотична устременост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР