Канадско семейство погрешка погребало починал известен пианист, вместо свой роднина.

...
Канадско семейство погрешка погребало починал известен пианист, вместо свой роднина.
Коментари Харесай

Мъж се прибра вкъщи след погребението си

Канадско семейство простъпка погребало умрял прочут пианист, вместо собствен родственик. Грешката се изяснила чак когато месец по-късно „ умрелият “ родственик се прибрал у дома, написа БГНЕС.
От полицията считат, че заровен е бил известният в Торонто пианист Скот Кашни, който изчезна през август.
Приятели и членове на фамилията на Кашни споделят, че музикантът би се посмял на случилото се. Роднините на музиканта нямат искания към фамилията, което го погребало.
Приятелката на Кашни Андреа Рид описа пред BBC по какъв начин предходната седмица ѝ се обадили от полицията и споделили, че евентуално са разкрили изчезналия пианист.
Ставало дума за мъж, който умрял в една болница в Торонто през август. Той изгубил схващане на улицата и бил закаран в болница. Скоро по-късно мъжът умрял. От болничното заведение се обадили на семейство, което издирвало собствен липсващ родственик. Отишли в моргата, разпознали тялото и го погребали. Само че месец по-късно „ заровеният “ се върнал у дома.
От полицията се свързали с Андреа Лид, която продължавала да търси Кашни, и ѝ съобщили, че работят по изясняване на ориста на музиканта.
Пианистът не е имал деца, само че има две сестри и племенници. Засега тялото на Скот Кашни публично не е разпознато, само че Андреа Рид е уверена, че става дума за него. Тя видяла част от движимостите, които са били в заровения мъж, и познала ключовете от вкъщи на музиканта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР