Канадският секссимвол на женския тенис Южени Бушар записа осма поредна

...
Канадският секссимвол на женския тенис Южени Бушар записа осма поредна
Коментари Харесай

Южени Бушар по стъпките на Григор Димитров или обратното?

Канадският секссимвол на женския тенис Южени Бушар записа осма поредна загуба. Тя претърпя проваляне от намиращата се на 142-о място в международната класация на WTA Тамара Корпач с 6:2, 4:6, 5:7.
 Григор Димитров отвън Топ 50 в света за първи път от 2012 година насам
Срещата ще се запомни с 18-те пробива, които направиха общо двете тенисистки (по 9 за всяка от съперничките), както и с 19-те двойни неточности (9 за Бушар и 10 за Корпач).

Последно канадката записа победа на шампионата от сериите WTA 125 в Нюпорт - на 1/8-финалите против Жил Тайхман. Последва обаче отрицателна серия от загуби, траяла през целия сезон досега.



25-годишната Бушар, която е някогашна номер 5 в света не може да откри играта си от известно време, което я докара до нежеланото 79-о място в ранглистата. 

По всичко проличава, че по този път върви и Григор Димитров. Българинът продължава с неубедителното си показване и на няколко пъти към този момент разочарова почитателите си с ранни отпадания в другояче обичани негови шампионати от близкото минало.

Както стана ясно през вчерашния ден, Димитров към този момент е под номер 52 в света. Сривът е още по-тежък, като се има поради, че по същото време през предходната година българинът беше част от Топ 10 (№6 на 16 юли 2018).

Сега можем единствено да се надяваме, че ще станем очевидци на напредък на Гришо при започване на третата част от сезона - американските шампионати на твърди кортове с кулминационна точка US Open, азиатските съревнования и завръщането в залите на Европа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР