Канадският певец Джъстин Бийбър бе забелязан да излиза рано сутринта

...
Канадският певец Джъстин Бийбър бе забелязан да излиза рано сутринта
Коментари Харесай

Бийбър засечен да излиза от дома на Селена Гомес рано сутрин


Канадският артист Джъстин Бийбър бе видян да излиза рано сутринта от вкъщи на Селена Гомес, която неотдавна се раздели с артиста Абел Тесфайе, прочут с артистичния си псевдоним The Weeknd.

Бийбър е излязъл от вкъщи на Гомес в понеделник сутринта, като преди този момент папараците забелязали бялата кола на 23-годишния артист пред нейния дом в Лос Анджелис. При това Джъстин бе облечен в същото облекло, както предния ден, когато бе видя с Гомес във вегетариански ресторант.

Напускайки дома на Селена, скандалният артист отиде в супермаркет, където си купи чай. При това той не се криел от папараците.

По данни на западните медии последните седем дни Джъстин и Селена били видени дружно минимум три пъти.

Канадецът не крие, че желае още веднъж да завоюва сърцето на някогашната си изгора, само че нейното семейство не е във екстаз, тъй като си спомня мъчителното й разкъсване с Бийбър през 2015 година.

„ Джъстин е противен човек и в никакъв случай няма да бъде признат от нас “, сподели един от роднините на певицата.

Това обаче не обезсърчава канадеца. „ Джъстин е благополучен, че Селена е сама. Той се надява да й върне доверието, с цел да бъдат още веднъж дружно. Те би трябвало толкоз доста да наваксват. Тази година те изясняваха какво ги бе отчуждило, по тази причина не е учудващо, че още веднъж са дружно... Джъстин се промени и стана по-добър като човек и гадже “, описа източник от обкръжението му. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР