Канадският министър-председател Джъстин Трюдо съобщи, че ще се кандидатира на

...
Канадският министър-председател Джъстин Трюдо съобщи, че ще се кандидатира на
Коментари Харесай

Джъстин Трюдо ще се кандидатира на парламентарните избори догодина

Канадският министър-председател Джъстин Трюдо заяви, че ще се кандидатира на идващите парламентарни избори през есента на 2019 година, оповестява Франс прес.

Той беше повдигнат публично от Либералната партия на Канада в управлявания от либералите изборен регион Папино в централен Монреал. От този регион той бе бил избиран за народен представител от 2008 година насам. Той беше избран отново през 2011 и 2015 година, напомня Българска телеграфна агенция.

В тирада пред съпартийци в Монреал, където преди този момент взе участие в гей церемониал, Трюдо удостовери желанието си да се занимава с "положителна политика ".

"Вярата ми в позитивната политика не се е трансформирала ", сподели Трюдо. "Дълбоко уверен съм, че макар поляризацията, на която сме очевидци в света, на популизма, на политиката на боязън и разделяне, да останем позитивно настроени, да сплотяваме хората, да търсим средства да подчертаваме общите ни полезности оттатък разликите, е единственият метод да изградим по-силна страна и по-силен свят ".

Председателят на Либералната партия даде обещание да понижи пропастта сред богати и небогати и да увеличи виталното ниво на коренното население. В средата на юли Трюдо продължи измененията в кабинета, с помощта на което се надяваше да даде подтик на либералите, следвани компактно от опозиционните консерватори, съгласно допитванията, малко повече от година преди идващите избори, планувани през есента на 2019 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР