Канадският милиардер Бари Шърман и съпругата му Хъни са били

...
Канадският милиардер Бари Шърман и съпругата му Хъни са били
Коментари Харесай

Канадски милиардер и съпругата му намерени удушени в дома им

Канадският милиардер Бари Шърман и брачната половинка му Хъни са били открити удушени в дома им в Торонто, съобщи Франс прес. Полицията намерила телата им след сигнал, получен в петък по обед. 75-годишният създател на фармацевтичната компания " Апотекс " и 70-годишната му брачната половинка лежали безжизнено в дома им в Торонто.

Полицейски източници обявиха, че третират гибелта на съпрузите като " подозрителна " и че е допустимо да става въпрос за убийство-самоубийство, т.е. единият да умъртвил другия и да се е самоубил.

В отговор на тази версия фамилията излезе с изказване, в което изрично я отхвърли.

" Родителите ни споделяха възторг за живот и посвещение към фамилията си - изцяло несъвместими със слуховете, които за жалост циркулират в медиите.

Шокирани сме и мислим, че е безконтролно полицейски източници да описват доктрина, която нито фамилията им, нито приятелите, нито сътрудниците считат за истинна ", се споделя в него.

Бари Шърман роден през 1942 година Той е един от най-богатите хора в Канада. Основал е Апотекс (Apotex) през 1974 година Компанията изнася медикаменти допълнително от 115 страни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР