Канадският лекар отива на съд, защото използвал собствената си сперма,

...
Канадският лекар отива на съд, защото използвал собствената си сперма,
Коментари Харесай

Канадски лекар оплождал пациентки със собствена сперма

Канадският доктор отива на съд, тъй като употребявал личната си сперма, с цел да оплоди 11 от своите клиенти без тяхното познание или единодушие, демонстрира ДНК тест, заяви Xinhuanet. Злонамерените дейности на Д-р Норман Баруин са засегнали към 150 души, което се случило в средата на 70-те години на предишния век.

Според адвокатската адвокатска фирма Nelligan O`Brien Payne LLP, поела делото, съществуват още 51 случая, при които самоличността на биологичния татко остава незнайна. Според юристите 16 лица, които е трябвало да бъдат заченати с потребление на сперма от бащата, в същина не са. За още 35 души, които е трябвало да бъдат заченати от неизвестен донор, също не е открито остават подозрения за бащинството.

Дело против Барвин за пръв път стартира през 2016 година от Дейвина и Даниел Диксън, двойка от Отава, която се обръща към лекаря за помощ през 1989 година Дъщерята им се родила през идната година.

След повече от две десетилетия двойката открие тъмната загадка. През 2016 година те вършат кръвен тест, защото се тормозили за това по какъв начин двама родители със сини очи могат да създадат щерка с кафяви очи. Кръвният тест посочил, че не е допустимо дъщерята да е от този татко.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР