Канадският лекар Норман Баруин е бил лишен от лиценз да

...
Канадският лекар Норман Баруин е бил лишен от лиценз да
Коментари Харесай

Отнеха лиценза на канадски лекар. Оплождал жени със спермата си

Канадският доктор Норман Баруин е бил лишен от лиценз да упражнява специалността, тъй като оплождал дами своя сперма, съобщи Би Би Си.

80-годишният доктор е бил махленски в това, че до момента в който е работил в клиника за инвитро оплождане в южната провинция Онтарио, е употребявал собственицата си семенна течност, а не тази на интимните сътрудници на пациентките.

Точният брой на биологичните деца на Баруин евентуално е десетки. "Първите случаи на родили след лечението в неговата клиника дами са били регистрирани в края на 70-те години на предишния век ", уточни още английската медия.

До разкритието се е стигнало откакто Ребека Уилсън се усъмнила, че юридическият ѝ татко е нейният в действителност родител. Тя се е подложила на генетичен тест. Изследването на ДНК е открило, че неин татко е бил лекарят. Уилсън тогава е популяризирала информацията и казусът е разбунил Канада.

Съсловна организация в Онтарио през вчерашния ден е решила, че Баруин е погазил всички правила на лекарската специалност и му е лишила разрешителното да упражнява най-хуманната специалност.

Баруин е бил представляван от юриста. Юристът е показал, че неговият клиент е признал всички свои провинения.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР