Канадският изпълнител от етиопски произход The Weeknd (Ейбел Тесфайе) се

...
Канадският изпълнител от етиопски произход The Weeknd (Ейбел Тесфайе) се
Коментари Харесай

Ето кои са най-високоплатените знаменитости под 30-годишна възраст

Канадският реализатор от етиопски генезис The Weeknd (Ейбел Тесфайе) се класира преди всичко в листата на най-добре платените звезди в света на възраст до 30 години , заяви сп. Forbes

Доходът му, образуван главно от концертна активност, през 2017 е достигнал 92 млн. $. Певецът е получил над 1,1 млн. за всяко свое присъединяване по време на концертното си турне Starboy: Legend of the Fall.

На второ място е 23-годишният поп реализатор Джъстин Бийбър с годишен приход от 83,5 млн. $. Изданието припомня, че артистът за пръв път се е появил на корицата на Forbes през 2012, когато е бил едвам 18-годишен.

На трето място е английската изпълнителка Адел, получила от продажби на албуми и от концерти 69 млн. $. Успехът на 29-годишната артистка се изяснява с това, че последният й албум „ 25” стана най-продаваният през 2016 с тираж от 1,73 млн. копия.

В първата десетка влизат спортисти от НБА и Националната футболна лига на Съединени американски щати, 27-годишната поп певица Тейлър Суифт и 20-годишната риалити звезда Кайли Дженър.

Данните са за интервала 1 юни 2016–1 юни 2017.

Общият годишен приход на 30-те звезди, включени в класацията, е 1,24 милиарда $.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР