Канадският изпълнител Джъстин Бийбър и съпругата му, манекенката от САЩ

...
Канадският изпълнител Джъстин Бийбър и съпругата му, манекенката от САЩ
Коментари Харесай

“келвин Клайн” Съблече Джъстин Бийбър

Канадският реализатор Джъстин Бийбър и брачната половинка му, манекенката от Съединени американски щати Хейли Болдуин-Бийбър, се разсъблякоха по долни дрехи за реклама на “Келвин Клайн”.

Кадрите, снимани за новата рекламна акция на марката, затвърждават статута на двойката като една от най-горещите в света на шоубизнеса. Излъчвайки съблазън и убеденост, Джъстин и Хейли Бийбър показват и в рекламата буйната си обвързаност един към различен.

Феновете на двойката не крият възторга си от знойните рекламни фрагменти. “Джъстин и Хейли наподобяват необикновено секси” и “Епично – това е най-хубавата реклама” са единствено част от възторжените мнения в Туитър.

25-годишният артист и 22-годишната манекенка се познават от тийнейджърските години. Сериозната им връзка стартира преди към две години, написа в. “Дейли стар”.

Джъстин и Хейли подписаха цивилен брак без доста звук през септември предходната година в Ню Йорк. Преди седмица двойката провежда второ сватбено празненство за към 150 близки и другари, напомня изданието.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР