Канадският изпълнител Джъстин Бийбър и съпругата му, манекенката от САЩ

...
Канадският изпълнител Джъстин Бийбър и съпругата му, манекенката от САЩ
Коментари Харесай

Джъстин и Хейли Бийбър само по бельо за реклама на моден бранд

Канадският реализатор Джъстин Бийбър и брачната половинка му, манекенката от Съединени американски щати Хейли Болдуин-Бийбър, се разсъблякоха по долни дрехи за реклама на "Калвин Клайн ", написа в. "Дейли остарял ".

Кадрите, снимани за новата рекламна акция на марката, затвърждават статута на двойката като една от най-горещите в света на шоубизнеса. Излъчвайки съблазън и убеденост, Джъстин и Хейли Бийбър показват и в рекламата буйната си обвързаност един към различен.

Феновете на двойката не крият възторга си от знойните рекламни фрагменти. "Джъстин и Хейли наподобяват необикновено секси " и "Епично - това е най-хубавата реклама " са единствено част от възторжените мнения в Туитър.

Двадесет и пет годишният артист и 22-годишната манекенка се познават от тийнейджърските години. Сериозната им връзка стартира преди към две години. Джъстин и Хейли подписаха цивилен брак без доста звук през септември предходната година в Ню Йорк. Преди седмица двойката провежда второ сватбено празненство за към 150 близки и другари, напомня изданието.

View this post on Instagram
his n hers:) Happy Birthday @calvinklein time to celebrate #cK50 in #mycalvins

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Oct 4, 2019 at 12:16pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР