Канадски парашутист е загинал тази нощ по време на военното

...
Канадски парашутист е загинал тази нощ по време на военното
Коментари Харесай

Ужасяваща трагедия! Мащабно военно учение край Пловдив завърши със смърт и пострадали

Канадски парашутист е умрял тази нощ по време на военното обучение по линия на НАТО "Swift Response 19 " край Чешнигирово, за което БЛИЦ заяви. При образователния десант са потърпевши още трима американски военнослужещи, написа TrafficNews.

Канадецът е скочил от един от военните самолети, участващи в учението, само че заради механически аргументи парашутът му не се е отворил. Американците са потърпевши също при скока, защото са били близо един до различен. Те са с фрактури на крайниците и са настанени в УМБАЛ „ Свети Георги “. Случаят е стихотворец и се проверява от военна полиция.

В интернационалното въздушно обучение по линия на НАТО "Swift Response 19 " вземат участие 500 военнослужещи и голям брой летателни апарати. Става въпрос за въздушно-десантна интервенция в действителни условия с десант на парашутисти и втурване на техника от въздуха. Тя е част от огромното натовско обучение "Black Sea/Balkans Regional Exercises 2019 ".

Учението беше планувано за вечерта на 16 юни, само че беше преместено с един ден. Цяла нощ над града са прелитали самолети. Като доста пловдивчани се оплакват от мощния звук, от който не са можели да заспят.

В него ще упражняват военнослужещи, щабове и военни формирования с щатно въоръжение, снаряжение и бойна техника от въоръжените сили на България, Съединени американски щати, Албания, Англия, Франция, Италия, Канада, Македония и Украйна, общо до 8 000 души, до 1 200 единици сухопътна техника и въоръжение и до 100 военни въздухоплавателни средства.

Това е и един от самолетите по време на учението, сниман от свидетел.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР