Канадски милиардер, успял да натрупа богатството си благодарение на модната

...
Канадски милиардер, успял да натрупа богатството си благодарение на модната
Коментари Харесай

Милиардер с отбор във Формула 1 иска да купи Aston Martin

Канадски милиардер, съумял да натрупа благосъстоянието си с помощта на стилната промишленост и на Формула 1, обмисля да купи първокласният авто производител Aston Martin.

Лорънс Строл преглежда опциите за придобиване на притежателя на марката Aston Martin Global Holdings, оповестява профилираното издание Autocar, представено от Bloomberg.

В резултат на тази новината, че Строл може да стане мажоритарен притежател на автомобилната компания, акциите ѝ са поскъпнали с 13%. Тази опция идва в мъчно време за английския производител, който е в тежко финансово положение.

Aston Martin се пробва да се оправи със забавянето на продажбите си и по-ниските облаги. Заедно с това тя показа първия си SUV модел, само че първите му доставки няма да стартират преди средата на идната година.

Лорънс Строл е благосъстоятелност на тима Racing Point F1 Team, който стана част от шампионата Формула 1 от тази година. Състезателите на отбора са Серхио Перес и Лорънс Строл, който е наследник на канадския милиардер.

Строл има чисто благосъстояние от над 2 милиарда паунда или 2,6 милиарда $, като в портфолиото му влизат марки, като Pierre Cardin, Ralph Lauren и Tommy Hilfiger.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР