Канадската рок банда ще излезе на сцената точно преди легендите

...
Канадската рок банда ще излезе на сцената точно преди легендите
Коментари Харесай

Monster Truck ще бъдат специални гости на концерта на Deep Purple в София!

Канадската рок тайфа ще излезе на сцената тъкмо преди легендите Deep Purple в Арена Армеец!
Канадската рок група Monster Truck ще обезпечи мощен съпорт на легендите Deep Purple по време на специфичното им последно шоу в България на 7 декември!
Monster Truck са образуват през 2009 в Онтарио, Канада. През 2010 година издават едноименното си дебютно EP, с което подвигат доста звук към себе си! Две години по-късно, през 2013, бандата издава първия си студиен албум Furiosity, с който се изкачват на номер 13 в канадските ранглисти. Този пробив им носи и премия Juno за Най-добра изгряваща група на 2013. През идващите няколко години Monster Truck пускат на пазара още два албума – ‘Sittin’ Heavy’ (2016) и ‘True Rockers’ (2018), които затвърждават тяхната известност! Групата е споделяла една сцена с имена като Nickelback, Billy Tallent, Volbeat, Alter Bridge, Godsmack.
Концертът на Deep Purple в София на 7 декември е в действителност специфичен! Поради големия интерес на милионите почитатели по света, Deep Purple ще посетят още веднъж няколко страни, в границите на прощалното си турне, за благополучие включително и България. Рок идолите са мощно впечатлени от многочислените си български фенове и ще им подарят едно неповторимо шоу на 7 декември в Арена Армеец!
Билетите за концерта на Deep Purple в София към момента могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР