Канадската полиция съобщи, че е впрегнала огромни ресурси, включително кучета

...
Канадската полиция съобщи, че е впрегнала огромни ресурси, включително кучета
Коментари Харесай

Канада хвърля огромен ресурс, за да залови заподозрени за три убийства тийнейджъри

Канадската полиция заяви, че е впрегнала големи запаси, в това число кучета в търсенето на обвинени серийни убийци-тинейджъри, осведоми Агенция Франс Прес.
19-годишните канадци Кам Маклауд и 18-годишният Брайър Шмегелски са търсени за убийствата на австралиеца Лукас Фаулър и американската му другарка Чийна Дийз. Двамата също са упрекнати в убийството на трето лице, разпознато от полицията като Леонард Дайк, прецизира БГНЕС.
Всички жертви са били открити в северната част на Британска Колумбия по-рано този месец, само че обвинените към този момент са проследявани в три провинции и на стотици километри от северния град Манитоба, заяви полицията.
Кралската канадска полиция е изпратила " доста количество запаси " в региона на Гилам, в това число кучета за следене, наблюдаване на въздуха, екипи за незабавно реагиране и договарящи при рецесии психолози, сподели говорителката Джули Куршайн.
" Ние имаме вяра, че те към момента са в региона ", сподели Куршайн, като се базира на две обособени наблюдения на обвинените в региона на Гилам.
В изявление за канадската преса бащата на един от търсените – Брайър Шмегелски, сподели, че синът му е бил " надълбоко комплициран и желае болката му да свърши ". " Той е на самоубийствена задача... ще бъде мъртъв през днешния ден или на следващия ден ", сподели Алън Шмегелски за сина си, обяснявайки, че Брайър в никакъв случай не се е възстановил прочувствено от развода на родителите си през 2005 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР