Канадската полиция разследва като терористичен акт два инцидента, при които

...
Канадската полиция разследва като терористичен акт два инцидента, при които
Коментари Харесай

Канадската полиция разследва като терористичен акт два инцидента в град Едмънтън

Канадската полиция проверява като терористичен акт два случая, при които беше намушкан служител на реда и няколко души бяха прегазени с кола, заяви Франс прес като цитира вестник " Едмънтън джърнъл ". Мъж на към трийсет години блъснал с колата си служител на реда, който охранявал спортно събитие. Мъжът излязъл от колата и нападнал служителя на реда с нож, след което избягал от мястото на престъплението. По-късно в различен регион на града чиновници на реда се пробвали да арестуват мъж, който отговарял на описанието на нападателя. Той обаче избягал и последвало полицейско гонене, при което обвиненият прегазил няколко души. 
Началникът на полицията в канадския град Едмънтън Род Нехт съобщи, че в автомобила, с който нападателят е бягал, е открит байрак на " Ислямска страна ". 
Шофьорът е арестуван и е в ареста. На този стадий считаме, че двата случая са свързани. Въз основа на доказателствата и дейностите на обвинения беше открито, че тези произшествия ще се проверяват като терористични актове.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР