Канадската актриса с български корени Нина Добрев беше приета по

...
Канадската актриса с български корени Нина Добрев беше приета по
Коментари Харесай

Нина Добрев е приета в болница

Канадската актриса с български корени Нина Добрев беше призната по неотложност в болница през уикенда. Тя е получила остра алергична реакция, което е предиздвикало Джулиан Хъф да закара Добрев в лечебното заведение.

Танцьорката показа няколко фотоси в обществените мрежи от случая, който се е случил в събота вечер. Хъф, която сега се подвизава като арбитър в риалити предаването „ America`s Got Talent “ написа в Инстаграм „ С кого ще бъда в незабавното поделение в събота вечер? Слава богу, че отидох да посетя това малко дребосъче “.

На фотосите се вижда, че Добрев е с кислородна маска и е покрита с „ лечебни “ камъни от приятелката си. Явно магиите на Хъф са подействали, защото актрисата от „ Дневниците на вампира “ към този момент е добре и се възвръща у дома.

След като всичко мина беше ред и на Нина да показа за обстановката. Тя също качи няколко фотоси в Инстаграм, на които се виждат стадиите на нейното излекуване. От изявленията излиза наяве, че това не е първият път, в който Добрев страда от алергична реакция.

„ Това е много постоянно срещан случай, защото аз имам много алергии. В взаимозависимост от силата им, от време на време изпадам в потрес “, написа актрисата. Тя благодари на приятелката си, че е била на точното място в точния миг и успокои почитателите си, че към този момент всичко е наред.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР