Канадскара гордост Селин Дион е в много лошо здравословно състояние,

...
Канадскара гордост Селин Дион е в много лошо здравословно състояние,
Коментари Харесай

Селин Дион е на легло, оттегля се от сцената

Канадскара горделивост Селин Дион е в доста неприятно здравословно положение, заяви самата тя в обществените мрежи. Певицата е прикована на легло, поради непоносими болки в краката и стъпалата, които не ѝ дават опция да се изправи и да води предходния си естествен метод на живот. Тя даже заяви, че няма самообладание да се завърне на сцената, само че се постанова да бъде търпелива и да следва прецизно препоръките на лекуващите я доктори.

Припомняме ви, че Селин прекрати изявите си още през ноември предходната година до февруари 2022. Не е известно обаче дали тя в действителност ще може да бъде още веднъж на сцената идващия месец. Преди няколко дни звездата разтревожи феновете си, като разгласи, че се постанова идното ѝ турне да бъде анулирано.

I was really hoping that I’d be good to go by now, but I suppose I just have to be more patient and follow the regimen that my doctors are prescribing. /J’espérais vraiment être prête à remonter sur scène maintenant, mais je constate que je dois être plus patiente. - Céline xx...
— Celine Dion (@celinedion)
Близка другарка до певицата издаде, че в случай че положението ѝ не се усъвършенства, може да не се завърне на сцената даже и в продължение на идващите 12 месеца. Тя е очевидно отслабнала и към този момент ѝ е мъчно да бъде изцяло отдадена в грижите към 11-годишните си близнаци. Но ние знаем, че Селин Дион постоянно се е изправяла, даже и след най-тежките удари на ориста и имаме вяра, че напълно скоро още веднъж ще ни радва със зашеметяващия си глас.

 Селин Дион

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР