Канадецът Милош Раонич се класира в 3-ия кръг на “Уимбълдън”

...
Канадецът Милош Раонич се класира в 3-ия кръг на “Уимбълдън”
Коментари Харесай

Раонич уверено крачи към третия кръг Уимбълдън

Канадецът Милош Раонич се класира в 3-ия кръг на “Уимбълдън” след впечатляваща победа в три сета над Робин Хаазе (Холандия) със 7:6 (1), 7:5, 7:6 (4).

Така той затвърди положителния ден за канадския тенис след триумфа на Феликс Оже-Алесим. Алесим,срещу френския квалификант Корентен Муте (Франция) с 6:3, 4:6, 6:4, 6:2. Муте стана изключително известен в България, откакто в профил с поврат от 0:2 до 3:2 сета Григор Димитров.

Раонич, който е финалист тук от 2016-а година, ще играе в идващия стадий с американеца Райли Опелка, отстранил Стан Вавринка в петсетов маратон.

For the 6th consecutive year, Milos Raonic is off to the third round at #Wimbledon pic.twitter.com/aJydr7kq4o
— TSN (@TSN_Sports) 3 юли 2019 година Раонич, който в огромна част от кариерата си има съществени проблеми с травми, изиска медицински тайм-аут в третия сет при 5:4. Лекарят му направи къса консултация, само че по този начин или другояче той се върна на корта и затвори мача си в три сета.

" Ще забележим по какъв начин ще се усещам откакто поспя и си умря, само че не считам, че травмата в рамото е проблем, съобщи канадецът.

За него единствен проблем се появи в първия сет, когато едвам в тайбрека наложи волята си. След това въпреки и не изключително зрелищно, контролираше събитията на корта с мощния си сервис. Той приключи мача с 32 аса против единствено 9 за холандеца, а също по този начин и с 64 уинъра- с 37 повече от тези на Хаазе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР