Канадецът Милош Раонич продължи със страхотното си представяне и се

...
Канадецът Милош Раонич продължи със страхотното си представяне и се
Коментари Харесай

Основни фаворити отпаднаха от Australian Open, Раонич и Циципас впечатляват

Канадецът Милош Раонич продължи със страхотното си показване и се класира за четвъртфиналите на Australian Open, откакто победи четвъртия подложен в схемата Александър Зверев с 6-1, 6-1, 7-6(5).
Световният номер 17 впечатлява с изявите си от началото на шампионата, като записа победи над Ник Кирьос, Стан Вавринка и Пиер-Юг Ербер в първата седмица, а през днешния ден бе безмилостен против Зверев.
По този метод 28-годишният Раонич се класира за четвъртфиналите в Мелбърн за четвърти път в кариерата си, а там ще се изправи против хърватина Борна Чорич или Лука Пуй от Франция.
Голямата сензация на Откритото състезание на Австралия обаче беше сътворена през вчерашния ден. Поставеният под №14 Стефанос Циципас в профил първенеца от предходната година Роджър Федерер.
Двамата изиграха извънредно равносилен мач, който приключи при резултат 6-7(11), 7-6(3), 7-5, 7-6(5). Гъркът беше пределно съсредоточен по време на цялата среща и не позволи нито един пробив за близо 4 часа игра.
Това беше първи дуел сред двамата тенисисти, а с успеха младокът се класира и за първия си 1/4-финал на шампионат от Големия шлем.
Следващото затруднение по пътя му е испанецът Роберто Баутиста Агут. И двамата са бъдещи участници на Sofia Open 2019.
При дамите японката Наоми Осака продължи към четвъртфиналите на Откритото състезание на Австралия, откакто победи Анастасия Севастова от Латвия с 4-6, 6-3, 6-4 на Род Лейвър Арина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР