Канадец е първата идентифицирана жертва от снощното терористично нападение в

...
Канадец е първата идентифицирана жертва от снощното терористично нападение в
Коментари Харесай

Първата идентифицирана жертва на атентата в Лондон е чужденец

Канадец е първата разпозната жертва от снощното терористично нахлуване в Лондон, оповестява Telegraph.co.uk. Канадският министър-председател Джъстин Трюдо излезе с публично заявление по отношение на терористичното нахлуване в Лондон, при което починаха седем души, а минимум 48 бяха ранени, пише The Guardian. „ Канада мощно осъжда тази безсмислена офанзива, която бе осъществена нощес в Лондон, която умъртви и рани доста почтени хора. Сърцето ми се къса, че измежду починалите има канадец “, съобщи Трюдо. „ Ние скърбим със фамилиите и приятелите, които са изгубили обичани хора и пожелаваме на ранените бързо и цялостно излекуване “, добави той.

„ Лондончани и хората по цяла Англия постоянно са показвали мощ и резистентност в лицето на съперника. Ние неотдавна бяхме очевидци на това след офанзивите в Манчестър и в Уестминстър в Лондон. Този път няма да е друго “, добави той.

„ Тези актове на ненавист няма да ни възпрат, а само ще засилят нашата увереност. Канадците стоим обединени с британците. Ние ще продължим да работим дружно с Англия и с всички наши съдружници да сложим причинителите под отговорност “, уточни Трюдо.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР