Канада даде съгласие за откриване на още две избирателни секции

...
Канада даде съгласие за откриване на още две избирателни секции
Коментари Харесай

Българите в Канада гласуват в 13 секции

Канада даде единодушие за разкриване на още две изборни секции за изборите за народни представители на 4 април. Двете секции ще бъдат разкрити в град Монреал – Грийнфилд Парк и Кот де Неж, оповестиха от от Министерството на външните работи.
За тях посолството на България в Отава насочи молба за смяна на по отношение на зародилата комплицираната епидемиологична конюнктура.
 Българи в чужбина желаят повече секции във Англия, Съединени американски щати и Канада Българи в чужбина желаят повече секции във Англия, Съединени американски щати и Канада
Българи, живеещи в чужбина, желаят незабавна смяна в Изборния кодекс, с цел да може да се открият повече от 35 секции във Англия, СА...
Канада също така даде единодушие и за смяна на местоположението на изборната секции във град Вон, съобщи DarikNews.
Това значи, че страната дава единодушие за разкриване на нейна територия на всичките 13 изборни секции, поискани от посолството по отношение на изборите.
От Департамента на външните работи, търговията и развиването акцентират, че единодушие за откриване на изборни секции, които се намират отвън задграничните представителства, се дава по изключение.
Канадската страна показва категорично, че в обитаемоте места, в които по изключение се дава единодушие за откриване на изборни секции, няма да бъде предоставян специфичен статут и те в границите на интервала на гласоподаване.
 Захариева: Не е допустимо в чужбина да има толкоз изборни секции, колкото са в България Захариева: Не е допустимо в чужбина да има толкоз изборни секции, колкото са в България
Няма по какъв начин да бъдат толкоз доста секциите в чужбина, както в България. Всеки път усилваме броя на секциите. Това сподели в ефира на bTV...
Канадската страна отбелязва още, че според от развиването на епидемиологичната конюнктура и издаваните от страна на федералните и провинциални здравни управляващи настоящи разпореждания, съществува възможност гласуването на място да не се състои по проект.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР