Канабис иззеха служители на полицейското управление в Г. Оряховица при

...
Канабис иззеха служители на полицейското управление в Г. Оряховица при
Коментари Харесай

Намериха канабис при проверка на адрес с карантиниран човек в Горна Оряховица

Канабис иззеха чиновници на полицейското ръководство в Г. Оряховица при инспекция на адрес за съблюдаване на наложени противоепидимични ограничения. Това оповестиха от ОДМВР-Велико Търново.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1574
Вчера при инспекция в жилище в Г. Оряховица на разположение, завърнало се от Кралство Нидерландия, за съблюдаване на наложените от РЗИ наставления са открити и конфискувани към 5 грама листна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис.

От извършените спомагателни дейности по следствието е изяснено, че наркотичното вещество е владеене на 19-годишно момиче, живущо на същия адрес.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1574  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР