Канабис и контрабанден тютюн за иззели полицаите при спецакция във

...
Канабис и контрабанден тютюн за иззели полицаите при спецакция във
Коментари Харесай

Полциията иззе канабис и нелегален тютюн при акция във Враца

Канабис и контрабанден тютюн за иззели служителите на реда при спецакция във Враца, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера за времето от 10 до 22 часа на територията на районното ръководство във Враца е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с наркотични субстанции, инспекция на търговски обекти за съществуване на артикули без български акцизен бандерол, попречване, секване и откриване на правонарушения, определяне и задържане на причинители на противоправни действия, търсене и изземване на предмети и движимости, обект или средство за осъществяване на закононарушения.
В резултата на оперативно-следствени дейности на улица във Враца е осъществена инспекция на 25-годишен мъж от Бяла Слатина. При обиска са открити 12 полиетиленови пликчета, съдържащи зелена суха листна маса с общо тегло 9 грама, която при направения полеви наркотест реагира на канабис. При последвало претършуване в апартамент, населяван от мъжа, са открити пликове, съдържащи листна маса с общо тегло 330 грама- канабис, плик с 30 семена от канабис и електронна везна вид „ златарска “. Мъжът е арестуван в районно управление (на МВР) Враца. Образувано е бързо произвеждане.
В рамките на същата интервенцията са осъществени инспекции и на други два частни адреса във Враца, където полицейските чиновници са намерили иззели ситно нарязан тютюн с общо тегло 4 кг, без български акцизен бандерол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР