Къмпингите в южната ни съседка, които отварят от понеделник, вече

...
Къмпингите в южната ни съседка, които отварят от понеделник, вече
Коментари Харесай

Гръцките хотелиери са предпазливи за отваряне на хотелите от 1 юни

Къмпингите в южната ни съседка, които отварят от понеделник, към този момент имат резервации за целия юни

Само половината от целогодишните хотели в Гърция считат да отворят от 1-ви юни, оповестиха от Съюза на хотелиерите в южната ни съседка. Собствениците разясняват, че при затворени граници и липса на резервации не е рентабилно да отворят от началото на идния месец. Наемат чиновници единствено на почасова работа.

Заетите в туризма в южната ни съседка чакат началото на туристическия сезон от 15 юни, когато се позволяват интернационалните полети, с цел да добият най-малко първична визия за интереса на туристите да почиват това лято в Гърция.

Гръцкото държавно управление издаде позволение за влизане в страната от средата на юни на туристи от 29 страни, само че под възбрана са четири страни, които са водещи за гръцкия туристически пазар - Съединени американски щати, Италия, Франция и Англия.

Очакванията са за туристи, които могат да влязат в страната с коли. Освен от балканските страни, хиляди туристи от Германия също избират това лято да дойдат с коли, демонстрира информация от гръцките туристическите организации.

Същевременно време къмпингите одобряват резервации за месец юни и 90% от тях към този момент имат клиенти за първия месец от туристическия сезон.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР