"Къмпинг Южен Бряг" ЕООД е определен за концесионер на морски

...
"Къмпинг Южен Бряг" ЕООД е определен за концесионер на морски
Коментари Харесай

Правителството определи концесионери на четири плажа

"Къмпинг Южен Бряг " ЕООД е избран за концесионер на морски плаж "Къмпинг Градина ", община Созопол, област Бургас, оповестява пресслужбата на кабинета.

Концесионерът се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 7 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 7 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж. Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 9,00 на 100. Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 90 758,57 лева без Данък добавена стойност. Инвестициите, свързани с възстановяване на достъпа до морския плаж за периода на концесията са в размер на 231 295 лева с Данък добавена стойност, показват от Министерски съвет.

За концесионер на морски плаж "Поморие - юг ", община Поморие, област Бургас е избран "ИТ МАРИНА БРЯГ " ЕООД, допълват от Министерски съвет. Концесионерът се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава 1 бр. чадър на цена в размер до 10 лв. с Данък добавена стойност и 1 бр. шезлонг на цена в размер до 10 лв. с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж. Концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е несъмнено според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 7,10 на 100. Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 200 663,89 лева без Данък добавена стойност. Предвидените вложения, свързани с възстановяване на образа на морския плаж за периода на концесията са в размер на 206 890,80 лева с Данък добавена стойност.

Определени са концесионери на три морски плажа

"БИЙЧ РЕВЮ " ООД е избран за концесионер на морски плаж "Обзор - Мотела ", община Несебър, област Бургас, оповестява още държавната пресслужба. Концесионерът се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава 1 бр. чадър на цена в размер до 10 лв. с Данък добавена стойност и 1 бр. шезлонг на цена в размер до 10 лв. с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж. Концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 4,9 на 100. Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 115 339,63 лева без Данък добавена стойност.

За концесионер на морски плаж "Дюни ", община Созопол, област Бургас, е избран "Дюни " АД. Концесионерът се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж. Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 11,40 на 100. Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 148 739,80 лева без Данък добавена стойност. Предложението за вложения, свързани с възстановяване на достъпа до морския плаж е в размер на 78 722 лева с включен Данък добавена стойност, се показва в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР