Кампанията за разширяване на мрежата от достъпни точки за закупуване

...
Кампанията за разширяване на мрежата от достъпни точки за закупуване
Коментари Харесай

Разширява се мрежата от точки за продажба на е-винетки

Кампанията за разширение на мрежата от налични точки за закупуване на всички предлагани типове електронни винетки за 2019 година набира скорост.

Вече и в бензиностанциите на OMV в цялата страна могат да бъдат закупени всички предлагани типове електронни винетки за тази година, оповестиха от компанията. За новите пътни документи може да се заплаща в брой и с банкова карта. В момента компанията OMV обгръща 92 бензиностанции в България. На каса във всеки обект от веригата са налични предлаганите винетки за 2019 година за тежкотоварни коли и рейсове (категория 1 и 2) и за леки коли (категория 3) в съответните интервали на годност за всяка от категориите.

OMV АД създава и маркетира нефт и газ, новаторски енергийни и последно потомство нефтохимични решения по виновен метод. С консолидирани доходи от 20 милиарда евро и личен състав от към 20 700 души през 2017 година, тя е една от най-големите индустриални компании в Австрия. В бранш "Проучване и рандеман ", OMV има мощни бази в Румъния и Австрия и уравновесено интернационално портфолио с позиции в още региони в това число Северно море, Русия, Близкия изток и Африка. Дневното произвеждане през предходната година е почти 348 000 нефтени барела. В бранш "Рафиниране и маркетинг ", OMV оперира три рафинерии и има годишен рафиниращ потенциал от 17.8 млн. тона с повече от 2000 бензиностанции в 10 страни. Компанията поддържа складове за предпазване на газ в Австрия и Германия, а дъщерното сдружение Gas Connect Austria (GmbH) оперира газопреносна мрежа в Австрия. През 2017 година размерът на продажбите на газ възлиза на 113 TWh.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР