Кампанията за безопасност на движение по пътищата, организирана от София

...
Кампанията за безопасност на движение по пътищата, организирана от София
Коментари Харесай

Зам.-министър Стефан Балабанов призова за толерантност на пътя

Кампанията за сигурност на придвижване по пътищата, проведена от „ София райдърс ” се организира за четвърта поредна година. Снощи шествието на мотористите в София още веднъж събра хиляди водачи на две гуми. Зам.-министър Стефан Балабанов прикани за приемливост на пътя и акцентира, че Министерство на вътрешните работи стои зад самодейността на мотористите, оповестяват от вътрешното министерство.
 mvr1  mvr2  mvr3
Той означи, че ролята на полицията е да охранява шествието, за да не допусне произшествия сега, който мотористите почитат жертвите на пътни произшествия. Носителят на европейския трофей и четирикратен рали първенец на България Крум Дончев, призна, че на пистата се усеща по-спокоен, в сравнение с пътя и подсети, че участниците в придвижването би трябвало да бъдат доста съсредоточени.

Призивът ми към всички е да покажем, че и ние сме част от пътната мрежа, да внимаваме и най-много да бъдем толерантни. Има място за всички на пътя. И нека там, където сме тръгнали да стигнем живи и здрави. Защото всички имаме фамилии и другари, които ни чакат ”, добави Георги Янчев от „ София райдърс ”. Шествието мина без произшествия и под засилена полицейска защита.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР