>Кампанията стартира с известният бургаски режисьор и откривател на актьорски

...
>Кампанията стартира с известният бургаски режисьор и откривател на актьорски
Коментари Харесай

Известни личности четат на децата на Бургас на тема Любима книга от моето детство“

>
Кампанията започва с известният бургаски режисьор и изобретател на актьорски гении – Румен Велев, който ще запознае децата с творчеството на Екзюпери. Втората вечер публиката ще се запозне от близко с Мастершефа на България за 2018г.- Станислав Райчев. Той ще показа от всички обичаната Астрид Линдгрен и нейният Карлсон, който живее на покрива. Като за край феновете на детското творчество ще се допрян и до една от най-младите, само че набираща все по-голяма известност - Лидия Стаматова – певица и модел, част от екипа на уеб сериала - ТИПИЧНО.

" Четящите деца употребяват въображението си, слагат себе си на мястото на героите от историите. Книгите оказват помощ на дребните да видят нови светове и да доближат цялостния си капацитет, което е и съществена задача и цел в работата на книжовен клуб-читалня " Малкият принц “ и център за млади гении. Децата имат потребност от детските книги, а книгите имат потребност от децата, на които да покажат своя свят.

И както е споделил великият Айнщайн: " Ако желаете децата ви да бъдат интелигентни, четете им приказки. Ако желаете да бъдат още по-интелигентни, четете им повече приказки. " – разяснява концепцията за събитието Лилиана Славова, ръководител на Фондация " Шанс за децата и природата на България “

Инициативата е безвъзмездна и всички искащи да участват би трябвало авансово да запазят своето място на телефон 0887 20 10 33 или 056 825727, местата са лимитирани.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР