Кампанията Спри, детето запази! продължава да напомня за спазване на

...
Кампанията Спри, детето запази! продължава да напомня за спазване на
Коментари Харесай

Кампания Спри, детето запази! с инициатива в седмицата на мобилността

Кампанията " Спри, детето резервира! " продължава да припомня за съблюдаване на разпоредбите за придвижване по пътищата и в седмицата на подвижността. В рамките на акцията, дребни и огромни мериха сили в деня на отворените порти на столичния автопарк " Малашевци " по отношение на утрешния Европейски ден без починали по пътя - 21-ви септември.


За днешната самодейност за надпревари и беседи e направена образователна площадка. Тя има символика - огромното слънце свети със знака " стоп на войната по пътищата ", а камбанките по трасето прозвънтяват за внимание от страна на всички участници в придвижването. Интересният акцент е концепцията на Столичен автотранспорт за проява на уменията на дамите - водачи.
Жоржета Янкова- автобусен шофьор- АП " Малашевци " " Нашата роля в днешното събитие ще бъде да покажем както мъжете, по този начин и ние дамите, че можем да бъдем на равнище с тях.Ани Гинчева- автобусен шофьор- АП " Малашевци " " Тъй като сме дами, сме малко по-толерантни на пътя. "
Централно присъединяване в самодейността имаха и най-малките бъдещи водачи, които учат разпоредбите посредством игри и занимания и построяват себе си като виновни лица на пътя.
Слав Монов- изпълнителен шеф на Столичен автотранспорт: " Когато децата още от ранна детска възраст, се научат на разпоредбите за придвижване, те ги съблюдават постоянно. "

Симеон Симов- секретар на Съвета по сигурност за придвижването на децата към Столична Община: " Малките деца са в една благородна конкуренция с по-възрастните, които са на годините на тeхните родители- да забележим кой от тях по-добре съблюдава разпоредбите на придвижване. "
Нека съблюдаваме разпоредбите за придвижване по пътища и като пешеходци, и като водачи. Казваме " Спри, детето резервира ", тъй като дружно можем да предотвратим пътните катастрофи.
Вижте повече за акцията "Спри, детето резервира! "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР