Кампанията „Просто кажи Да! на „Пещерска подкрепя българските обичаи За

...
Кампанията „Просто кажи Да! на „Пещерска подкрепя българските обичаи За
Коментари Харесай

Любима ракия ще спонсорира 3 български сватби за втори път

Кампанията „ Просто кажи Да! " на „ Пещерска " поддържа българските традиции

За втора поредна година „ Пещерска отлежала " ракия провежда акцията „ Просто кажи Да! ". Благодарение на нея три двойки ще изпълнят фантазията си да сключат брак с голямo празненство. Избраните двойки ще получат премия от по 5000 лева за организирането на специфичното събитие, фотограф, оператор и цялостни чаши за гостите на събитието.

Конкурсът продължава до 31 юли на особено създадената уебстраница www.justsayyes.bg, с цел да поддържа запазването на българските полезности и обичаи.

Всяка една двойка, която желае да подписа брак в границите на 2017 година, може да вземе присъединяване в играта, като се записва на уеб страницата на акцията. Желаещите би трябвало да качат изложение на своята мечтана женитба и обща фотография. Добавянето на снимано видео пък носи спомагателни точки.

Колкото по-оригинално е наличието, толкоз по-голям е шансът да влезете измежду финалистите за огромната премия. Те ще бъдат избрани от особено жури, в което взе участие актрисата Саня Борисова-Илиева, и ще бъдат публично оповестени на 7 август.

„ Вярваме в българското фамилията и точно желанието да запазим фамилните полезности ни стимулира да организираме второ издание на „ Просто кажи Да! ". Миналата година акцията се радваше на голям интерес и това ни кара да мислим, че доста от двойките държат да запазят ритуала на българската женитба, само че срещат финансови усложнения да го създадат. Искаме да подкрепим тези младежи и се надяваме все по-малко спънки да застават на пътя на любовта и мечтаната женитба ", разясняват от компанията производител.
В състезанието могат да се записват и " сватбари " - хора, които нямат проекти да се женят, само че желаят да наблюдават акцията, да поддържат някоя от кандидатстващите двойки и да вземат участие за седмичните награди. На лотариен принцип всяка седмица 10 от сватбарите ще получават бутилка „ Пещерска ", като до края на играта ще бъдат раздадени общо 60 такива награди.

Миналата година самодейността събра близо 30 000 души и бяха разказани 600 истории за мечтаната женитба. Във Фейсбук цифрите от акцията са още по-мащабни - 800 000 неповторими консуматори, 130 000 интеракции и 13 000 нови лайкове на страницата. Финансова поддръжка през 2016 година завоюваха фамилиите Екзарови, Секулови и Георгиеви.

Данни от „ Национален статистически институт " демонстрират, че българите се женят все по-малко. През 2016 година броят на подписаните бракове е 26 803, което е с 917 по-малко по отношение на миналата година. Едва 2% от хората, сред 18 и 49 години са стигнали до това значимо решение. В същото време се усилват и разводите. Броят им през 2016 е 10 603 или със 107 повече от записаните през 2015. Една от аргументите двойките да не подписват формален брак е неналичието на задоволително финансови средства.

Ето за какво „ Пещерска отлежала " ракия реши за втора поредна година да поддържа сватбите на три двойки и по този начин да насърчи запазването на традициите и фундаменталните фамилни полезности. Ракията остава измежду най-предпочитаните алкохолни напитки за българина и наложително участва на всеки негов празник, изключително на сватбата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР