Кампанията Предизвикай себе си. Заедно за българския спорт е създадена

...
Кампанията Предизвикай себе си. Заедно за българския спорт е създадена
Коментари Харесай

Део предизвика себе си в тренировка по водна топка

Кампанията " Предизвикай себе си. Заедно за българския спорт " е основана с една единствена задача - да стимулира хората да спортуват и да водят по-здравословен метод на живот. Вече близо две години БСТ демонстрира, че възрастта, пола и времето нямат никакво значение, в случай че имаш желанието да спортуваш. През миналата 2019 година лицата на СПОРТ ТОТО провокираха, както себе си, по този начин и всички участници в игрите на тотализатора, на подготовка по: самбо, спортна аеробика, хандбал, кикбокс, тичане с трудности и доста други.
 Над 7 100 000 лв. ще доближат облагите в игрите на Спорт Тото за тиража в неделя
Над 7 100 000 лв. ще доближат облагите в игрите на Спорт Тото за тиража в неделя

Залози за игрите на Български състезателен тотализатор се одобряват във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО

" В актуалния динамичен метод на живот спортът е най-готиният и здравословен метод да освободим напрежението ", разяснява Део. Водещият непрекъснато моли към по-активен метод на живот.

Много хора считат, че водните спортове могат да се практикуват единствено през летния сезон, когато времето е топло. Ето за какво тази седмица Део изправи себе си пред ново предизвикателство, а точно да бъде част от тим по водна топка. След като водещият на СПОРТ ТОТО се екипира със наложителната защитна шапка, влезе в басейна дружно с един от най-популярните софийски отбори и се научи на главните правила и техники в спорта. Део бързо усвои част от нужните умения и стартира и да бележи своите първи точки.

" Във водната топка приятелите остават за цялостен живот ", разяснява ръководителят и треньор на тима, господин Орлин Тодоров.

Може да видите всички типове спорт, в които лицата на СПОРТ ТОТО направиха първи стъпки, в Youtube канала на Български състезателен тотализатор. Използвайте опцията да изберете най-подходящия за вас, тъй като спортът е здраве.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР