Кампанията преди общинските избори в Унгария в неделя бе белязана

...
Кампанията преди общинските избори в Унгария в неделя бе белязана
Коментари Харесай

Кампанията за местните избори в Унгария в неделя е необикновено мръсна

Кампанията преди общинските избори в Унгария в неделя бе белязана от поредност възмутителни събития, в това число видеоклипове с претенденти, снимани скрито да вършат секс или употребяващи опиати, съобщи Асошиейтед прес.

" Ние сме в неизмеримо мръсна акция ", сподели тази седмица на конференция Гергей Гуяш, началник на канцеларията на премиера Виктор Орбан. По думите му разгласяването на половите видеоклипове е " най-ниската точка на унгарския политически живот ".

На Гуяш бяха заложени доста въпроси по отношение на скрито сниманото видео на изтъкнатия някогашен състезател Жолт Дюлай, на което се вижда по какъв начин прави секс на яхта, евентуално с продажница. Дюлай е претендент за нов мандат като кмет на град Дьор от листата на партията на Орбан " Фидес ".

На друго изтекло сексвидео е сниман опозиционният политик Тамаш Витингхоф, кмет на град Будаерш покрай столицата. И двамата уличени са поднесли извинения на фамилиите си, само че нямат желание да снемат кандидатурите си.

Наблюдатели означават, че за Унгария е оригиналност персоналният живот на политиците да се смесва с предизборната акция по подобен метод.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР