Кампанията Направи го сега излезе с противоречиви, да не кажа

...
Кампанията Направи го сега излезе с противоречиви, да не кажа
Коментари Харесай

Скандалните послания не стимулират раждаемостта, а креативността!


Кампанията " Направи го в този момент " излезе с спорни, да не кажа скандални послания, които съгласно създателите ѝ имат за цел да подтикват раждаемостта в България. За благополучие, медийният звук, който се подвигна в интернет пространството, отключи лавина от изобретателни реакции против неуместното стимулиране на родителство.

За тези от вас, които се нуждаят от повече елементи, посланията на акцията са три: " Чашка C без силикон ", " Майка ти ще се зарадва повече на внуче, в сравнение с нов тиган " и " Бащинството те прави доста по-привлекателен ". 

Определено наградата в интерпретациите се пада на Orange Books. Orange Books черпи ентусиазъм от гениалното опредметяване на децата в акцията, съпоставени с тигана подарък за баба, като употребява момента да предложи на аудиторията си антиутопичния разказ на Маргарет Атууд " Разказът на прислужницата ". А той визира точно казуса с репродуктивните качества на дамите и телата им, употребявани по особено нечовечен метод за продължение на човешкия жанр. 



Текстът към визията е:  " Искаш да схванеш какво би се случило, в случай че главното предопределение на дамите е да раждат деца? НАПРАВИ Гражданско отделение СЕГА. Прочети „ Разказът на прислужницата “. 

Право в десетката, нали? 

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР