Кампанията на Доналд Тръмп планира да третира Ники Хейли като

...
Кампанията на Доналд Тръмп планира да третира Ники Хейли като
Коментари Харесай

`Ники коя?`: Кампанията на Тръмп отхвърля Хейли след победата в Южна Каролина, тя се зарича да се бори занапред

Кампанията на Доналд Тръмп възнамерява да третира Ники Хейли като неуместна, откакто той завоюва първичните избори на републиканците в родния й щат Южна Каролина на Събота, прескочи офанзивите против нея, с цел да се концентрира вместо това върху реванша с президента на Демократическата партия Джо Байдън, споделиха съветници.

Бившият президент на Съединени американски щати елементарно опустошава всичките пет състезанието за номиниране на републиканците до момента, печелейки щати в Средния запад, Североизток, Юг и Запад и по пътя нокаутира всеки кандидат с изключение на госпожа Хейли, някогашен губернатор на Южна Каролина.

Победата в събота в Южна Каролина прави похода на господин Тръмп към републиканската президентска номинация да наподобява неминуем и оставя госпожа Хейли, макар обещанието си да се бие, няма явен път да го победи.

Съветниците на Тръмп споделиха, че възнамеряват да пренебрегват госпожа Хейли в опит да трансфорат акцията й в забавяне. Това би означавало смяна в тактиката на акция, която откри натоварен огън против нея през пос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР