Кампанията „Мога там, искам тук“, която застава зад каузата за

...
Кампанията „Мога там, искам тук“, която застава зад каузата за
Коментари Харесай

TELUS с поредна награда за Мога там, искам тук

Кампанията „ Мога там, желая тук “, която застава зад идеята за връщане на младите българи от чужбина и им предлага условия за кариерно развиване в България, завоюва следващ приз от българската асоциация на рекламодателите (БАР). С това оценките на акцията стават осем като досега тя е отличена с 3 златни Bright Awards, 1 златно отличие от PR Priz, 1 отличие от годишните награди на b2b media group, 1 отличие от премиите БАР и бронзово отличие Effie.
„ Това е акция, с която всички се гордеем и зад която заставаме обединени. След нейната реализация и изтъкнат триумф стартирахме и доста на брой сходни начинания. Те са отдадени на развиването на пазара на труда, подбора на квалифицирани фрагменти и обезпечаването на работни места и кариерни благоприятни условия, показа Захарина Вецева, старши управител корпоративни връзки и КСО в TELUS International Europe. “
Комуникационната тактиката и реализацията на акцията са осъществени от организация Proximity Sofia/ BBDO Group в интервала юни – септември 2017 година Proximity Sofia/ BBDO Group e сътрудник на TELUS International Europe от 2017 година, а от началото на 2018 е и обслужваща организация предлагаща стратегически и интегрирани информационни решения за бизнес потребностите на компанията.
Освен прочувствения детайл, акцията има и доста бизнес цели поради актуалната обстановка на пазара на труда и неналичието на квалифицирани фрагменти за съответните бизнес потребности. TELUS International Europe, като един виновен участник в българския бизнес, прави всичко допустимо с цел да обезпечи резистентност, развиване, и нови работни места в България.
Ето кои са получени оценки за „ Мога там, желая тук “:
1-во място в състезанието BAAwards 2018 – БАРкод на триумфа в категория „ Корпоративна обществена отговорност и спонсорства “
Бронзово отличие в състезанието Effie Awards в категория „ Корпоративни връзки “.
1-во място в годишните награди на b2b media в категория „ Иновативна акция на работодателска марка “.
1-во място на състезанието PR Приз в категория “Комуникационна акция за работодателска марка/ Employer Branding”
3 първи места в състезанието BAPRA Bright awards в категории „ Комуникационна акция на годината “, „ Дебют на годината “, „ Кампания за създаване на работодателска марка “.
TELUS International Europe е водещ снабдител на услуги в областта на BPO и ITO, който от 2004 година насам дава висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 чиновници на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия), както и Манчестър (Великобритания). Компанията дава новаторско обслужване на клиенти по целия свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е горделив член на фамилията на TELUS International.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР