Кампанията, която води БСП, е позитивна, с точни и конкретни

...
Кампанията, която води БСП, е позитивна, с точни и конкретни
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Да се отърсим от страха

Кампанията, която води Българска социалистическа партия, е положителна, с точни и съответни ограничения, създадени от претендентите - с визия за развиване на градовете и селата. Това съобщи Вяра Емилова, секретар на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, пред БСТВ. Според нея залогът на тези избори е доста огромен. Знаем, че ГЕРБ са на политическата сцена към този момент десетилетие, за което съумяха да завладеят локалната и централната власт, акумулираха в себе си извънредно огромен политически и финансов запас. За нас акцията е извънредно значима, тъй като ние би трябвало да създадем по този начин, че да убедим обществото, че общините не са феодалните владения, в каквито са се трансформирали. В момента общините са владения, които обслужват персонални и частни ползи на избран кръг от хора или политическа партия. Това може да се промени с нашите планове, претенденти и нашата Визия за България, която разработихме и приехме като политическа партия при започване на тази година, разяснява тя.
Според Емилова приходите на хората не порастват, ножицата сред небогати и богати към този момент се разтворила прекомерно доста, обществената система не действа в цялата страна и това е един модел на ръководство, който ГЕРБ е наложил през последните години. Той би трябвало да бъде спрян и изменен. Аз имам вяра, че тази смяна ще се състои с нашите претенденти, добави още тя.
Вяра Емилова не пропусна да означи присъединяване на доста младежи в кандидатските листи на левицата. Над 500 са младежите, които вземат участие в нашите листи като претенденти за общински съветници, 21 са кметовете до 35 години на огромни общини. Много са младежите, които се включват интензивно в акцията. Ние включваме също по този начин и доста одобрени лица. Общото сред всички наши претенденти е, че тяхна идея е да трансформират живота за по-добро на своите съграждани.
Вяра Емилова се обърна към българските жители. Моят апел към всички жители е да се отърсят от страха, да гласоподават, тъй като изборите са методът, по който те могат да изразят своята воля. Промяната в страната стартира изпод, от дребните обитаеми места.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР