Кампанията „Етър” – това си ти!” продължава и за предстоящия

...
Кампанията „Етър” – това си ти!” продължава и за предстоящия
Коментари Харесай

Етър пуска билетите за мача с Царско село, кампанията продължава

Кампанията „ Етър” – това си ти!” продължава и за идния мач с Царско село, осведомят от великотърновския клуб. В понеделник „ болярите” одобряват столичния отбор в решителен мач. Двубоят е на 22 юни от 20:30 ч. на стадион „ Ивайло” и е първи от плейофите за 7-14 място. Победа в него обаче на 99 % праща етърци в борбата за 7-10 място, което значи оставане в елита.

Продажбата на билети е част от почналата акция за събиране на средства в помощ на клуба. Те още веднъж ще бъдат по 10 лв. и се продават във фенмагазина, като при пазаруването на билет всеки може да се снима с шампионската купа от 1991 година

Продажбата започва в петък от 16 до 19 ч. във фенмагазина, заяви административният шеф Страцимир Тинчев. В събота и неделя билетите ще се продават от 10 до 16 ч. на касата пред стадиона, а в понеделник през целия ден във фенмагазина. Призоваваме още веднъж всички да ни поддържат горещо от трибуните, като се възползват от предварителната продажба, с цел да избегнат скупчванията пред касите директно преди мача!

Всеки, който има опция и желае да поддържа „ виолетовия” отбор, може да го направи и на банковата сметка на клуба:

ОБЩИНСКА БАНКА
BIC: SOMBBGSF
IBAN: BG27 SOMB 9130 1057 0564 01
efbet Лига 27 кръг, понеделник 22 юни  Етър 20:30предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР