Кампанията е по-уморителна когато си постоянно сред хората. Преди студиото

...
Кампанията е по-уморителна когато си постоянно сред хората. Преди студиото
Коментари Харесай

Джамбазки: Печелим доверието на софиянци чрез свършената работа досега


Кампанията е по-уморителна когато си непрекъснато измежду хората. Преди студиото бях в едно обитаемо място, а по-късно съм в с.Мрамор. Много социолози ще би трябвало да си скъсат дипломите в неделя. Още на предходните избори имаше прогнози, че Вътрешна македонска революционна организация даже няма да има представители в европарламента. Сега се внушават избрани неща. Прогнозите са агитация. Когато се види предначертан балотаж сред двама души, хората се отхвърлят да гласоподават за други претенденти. Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия евродепутатът, зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация и претендент за кмет на София Ангел Джамбазки.

"Печелим доверието на софиянци посредством свършената работа до момента. Ако софиянци ме изберат за кмет, си депозирам оставката като евродепутат. Кметът на София е доста виновна позиция ", сподели още той.

"Много е необичайно, че от “Демократична България” приказват по какъв начин ще спрат тапите, откакто през вчерашния ден поради тях хората висяха с колите си по улиците ", добави Джамбазки.

"Докато настоящето ръководство мислеше за ремонтите в централните елементи, никой не реши казуса на хората без отвеждащи канали в крайните квартали. Такъв да вземем за пример е кв. "Кремиковци ", разяснява претендентът за кмет от ВМРО-БНД.

"Чистотата на въздуха ще се поправи когато се провежда придвижването по следния метод - градска железница-метро-довеждащ превоз. Въздухът ще е по-чист когато градският превоз стане главен в центъра на града. Не би трябвало да се позволява и горенето на гуми и парцали от циганските коптори ", приключи Ангел Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР