Кампанията Бъди войник“ е спряна за момента заради разпространението на

...
Кампанията Бъди войник“ е спряна за момента заради разпространението на
Коментари Харесай

Кампанията „Бъди войник“ спряна за момента от коронавируса

Кампанията „ Бъди боец “ е спряна за момента поради разпространяването на ковид. Причините – тя събира на едно място много хора, затворени пространства, има осведомителни тържища, срещи и така нататък Това сподели зам.-началникът на защитата вицеадмирал Емил Ефтимов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Към момента е спряна “Бъди боец ”. Обмисляме по какъв начин да я сложим на електронна осведомителна основа, с цел да можем да поддържаме темпото на набиране на военнослужещи “, сподели зам.-началникът на защитата.

„ Бъди боец “ започва на 7 февруари 2019 година в Стара Загора, а последното за годината събитие се състоя на 27 ноември във Велико Търново. В рамките на няколко месеца в общо 31 града бяха проведени осведомителни тържища, статични и динамични покази на въоръжение, съоръжение и техника. Събитията завършваха с концерт на Представителния отбор на Въоръжените сили, в който участваха и локални сформира и реализатори.

Основната цел на акцията – да бъдат привлечени претенденти за военна работа. Инициативата целеше също по този начин да сложи армията във фокуса на публичното внимание и да спомогне за патриотичното образование на младите българи. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР