Кампания за събиране на опасни отпадъци от домакинствата организира общината

...
Кампания за събиране на опасни отпадъци от домакинствата организира общината
Коментари Харесай

Община Благоевград с кампания за събиране на опасни отпадъци

Кампания за събиране на рискови боклуци от семействата провежда общината в Благоевград. Тя ще продължи два дни - 29 и 30 октомври. За задачата ще има мобилен пункт за транспортиране на боклуци. Безплатно ще се одобряват живачни термометри, ампули и живак, лакове и бояджийски материали, домашен препарати и химикали, мастила и нечисти опаковки, негодни препарати за растителна отбрана, медикаменти с изминал период на валидност.

Мобилният пункт за приемане на рисковите боклуци от бита ще бъде ситуиран на паркинга на ул. „ Скаптопара “ №1 от 10:00 до 12:30 часа на 29 октомври. От 13:30 до 16:00 часа на същата дата ще се одобряват боклуци в кв. „ Грамада “, на паркинга пред магазин „ Аско Деница “.

На 30 октомври, от 10:00 часа до 12:30 часа това ще става на паркинга на ул. „ Свобода “ и ул. „ Симеон Радев “. От 13:00 часа до 16:00 часа мобилният пункт ще се намира в ж.к. „ Струмско “, на уширението на улица „ Битоля “ против магазин „ Звезден парадайс “. Целта на акцията е жителите на община Благоевград да бъдат улеснени в предаването на рисковите боклуци, а околната среда да бъде предпазена от нездравословното въздействие на въпросните боклуци.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР