Кампания за набиране на средства, с които да се покрият

...
Кампания за набиране на средства, с които да се покрият
Коментари Харесай

Благотворителна кампания за абитуриенти от социални институции в Стара Загора

Кампания за набиране на средства, с които да се покрият разноските за закупуване на куверт за бала и фотоалбум на класа стартира Обществен дарителски фонд - Стара Загора (ОДФ), и фейсбук групата „ Помогнете, апелирам! Абитуриентите на Стара Загора”. Групата е основана по самодейност на Деница Митева, а средствата са за дванадесет девойки и момчета от центрове за настаняване или домове за деца, лишени от наставнически грижи в Стара Загора, които тази година са зрелостници. Необходимата сума за абитуриент е към 200 - 250 лв. според от размера на куверта и цената на фотоалбума. До 30 април даренията ще се събират по банкова сметка на Обществения дарителски фонд.
Международният юношески център в поддръжка на самодейността афишира конкурс за фризьори, гримьори, маникюристи и фотографи, които като доброволци да се включат за визията на зрелостниците в празничния ден.
Организаторите на акцията молят да не се изпращат облекла, а за предметни дарения да се обръщат към шефовете на обществените институции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР