Кампания на глобалния онлайн магазин дава шансове за подаръци, купони

...
Кампания на глобалния онлайн магазин дава шансове за подаръци, купони
Коментари Харесай

Горещ август в GeekBuying – солидни отстъпки за всякакви джаджи

Кампания на световния онлайн магазин дава шансове за дарове, купони за отстъпки и други тласъци за необятно многообразие от артикули

Кампанията на огромните продажби в GeekBuying ще продължи от 19 август до 2 септември

В разгара на лятото световният онлайн магазин за електроника и други артикули GeekBuying.com започва акция за продажби на необятен набор от артикули със обилни отстъпки и разнообразни тласъци за купувачите от целия свят.

Кампанията GeekBuying Big Sale планува купони за отстъпки, флаш покупко-продажби, томболи с награди, до 20% връщане на парите и други изкушения за почитателите на потребителската електроника. Търговската интензивност ще продължи на талази от през днешния ден, 19 август, до 2 септември.

При всяка покупка в онлайн магазина на стойност над 100 $ и повече потребителят получава ваучър за отстъпка GKB08005 в размер на 5 $. Намалението важи за продуктите в целия онлайн магазин в интервала от 19 до 26 август, е идната седмица – от 26 август до 2 септември предстоят две нови интензивности с купони в на стойност надлежно 10 $ и 20 $.

Всеки ден посетителите на GeeekBuying ще могат да пазарят на “флаш” цени

Една от най-интересните секции в онлайн магазина са така наречен флаш покупко-продажби на цени с огромно понижение. Отстъпките, оповестени от магазина, надвишават 50% за някои артикули. Става въпрос за едни от най-търсените устройства на пазара като смарт часовници, преносими компютри и смарт телефони.

За феновете на томболи GeekBuying провежда специфична атракция. Lucky Draw секцията дава на всеки покупател има късмет да завоюва подарък във тип на смарт телефон Xiaomi Mi 9 или връщане на пари от покупките в размер на 20% от цената на продукта. За присъединяване в томболата е належащо логване в уеб страницата, поръчка на артикул и най-после – завъртане на колелото на шанса, като всяко от тези дейности усилва шанса на потребителя да завоюва.

Томболата дава късмет за подарък Xiaomi Mi 9 и до 20% отстъпки от покупната цена

Кампанията на огромните продажби е разграничена на няколко секции, съгласно категорията артикули. В раздела TV Boxes & Gadgets, да вземем за пример, ще откриете преференциални оферти за ТВ плъгини и други джаджи от рода на слушалки, Bluetooth колонки и джойстици. Магазинът е оповестил цени с отстъпки над 60% за някои артикули.

ТВ кутии и други джаджи с отстъпки от над 60% са налични в GeekBuying

Ето извадка от три от най-продаваните артикули в света на електрониката – смарт телефон, преносим компютър и електрически скутер, които могат да се купят на атрактивни цени по време на Big Sale акцията в GeekBuying:

Xiaomi Mi 9T е моден, мистериозен смарт телефон с изскачаща предна камепа

Смартфонът Xiaomi Mi 9T предлага удобен 6,39-инчов AMOLED екран с резолюция 2340×1080 пиксела (FHD+) на цена от $319,99 за световна версия в настройка с 6GB оперативна памет (RAM) и 128GB непрекъсната памет, в черен цвят и с безвъзмездна доставка до България. Моделът разчита на процесор Qualcomm Snapdragon 730 с осем изчислителни ядра на тактова периодичност 2,2GHz и графичен блок Adreno 618 GPU.

Kugoo S1 е здрав и постоянен електрически скутер със скорост до 30 км/час

Електрическият скутер Kugoo S1 – един от най-популярните на пазара – коства по време на акцията $319,99 (колкото и смарт телефона на Xiaomi) в черен цвят и безвъзмездна доставка до България. Това е сгъваемо транспортно средство с мощ 350W и оптималната скорост 30 км/ч, със постоянна структура, способно да вози човек с тегло до 120 кг. Скутерът тежи единствено 11 кг и се сгъва за по-удобно преместване и предпазване, като също така е водоустойчив по стандарта IP54 и е минал строги тествания за сигурност и сигурност като RoHS и CE.

Teclast F7 Plus е ултрабук с доста добра настройка, лек и тъничък

Лаптопът Teclast F7 Plus – лек и тъничък с прекрасен 14-инчов IPS екран с FHD резолюция  1920х1080 пиксела – се предлага на цена от единствено $369,99 в сив цвят и с съвсем безвъзмездна доставка до България ($0,31) в настройка с 8GB RAM DDR4, 256GB SSD и операционна система Windows 10. Моделът разчита на процесор Intel Celeron N4100 с четири изчислителни ядра и графика Intel UHD Graphics 600. Лаптопът тежи 1,5 кг, а в най-тънката си част е „ пълен ” едвам 7 мм.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР